Categorii

 • comanda produse de modelism ieftine transport gratuit

Termeni si conditii

Generalitati:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea AutoRC Hobby Store isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 

Accesand pagina - Termeni si conditii - puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

Definitii:
Acest site este intretinut si administrat de AutoRC Hobby Store (societate legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate. 

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului autorc.ro, este denumita Client. 

Adresa web care este proprietatea Societatii (www.autorc.ro), va fi denumita generic site-ul autorc.ro. 
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul autorc.ro, vor fi denumite in continuare continut. 

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului autorc.ro este proprietatea Societatii si al furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). 

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). 

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului autorc.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. 

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania. 

Parteneri:
Societatea are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in site-ul autorc.ro. 

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania. 
Securitatea datelor personale si a informatiilor: 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. 
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. 

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului autorc.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. 
De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. 

Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. 

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. 

Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor. 

Granatie:
Produsele comercializate de AutoRC.ro beneficiaza de garantie legala de conformitate.

Garantia se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate in certificatul de garantie separat.


Perioada de garantie

Perioada de garantie este de 24 luni de la data cumpararii / receptionarii produsului si respectiv ale accesoriilor standard livrate impreuna cu acesta, pentru persoane fizice si 12 lunipentru persoane juridice.

Garantia de conformitate pentru componente, este de 24 LUNI pentru persoane fizice si 12 LUNI pentru persoane juridice.

Orice componente sunt garantate pentru a fi fara defecte in materiale sau productie,pentru o perioada de 2 ani de la data achizitionarii. Acest lucru exclude orice uzura normala sau defectiuni cauzate de utilizator.

Exceptie de la acest termen o fac:

Acumulatori: Garantie 3 LUNI

Componente electronice: Garantie 12 LUNI

Motoare termice/electrice: Garantie 12 LUNI

Orice defectiune aparuta in perioada de garantie va fi anuntata in scris prin e-mail office@autorc.ro sau telefonic la tel. 0735700997, la furnizor, care va lua masuri in vederea repararii defectiunilor care fac obiectul garantiei.

Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data reclamatiei si predarii produsului in scopul remedierii unei defectiuni, pana la data repunerii in stare de functionare a produsului. Prelungirea termenului de garantie se inscrie in certificatul de garantie de catre prestatorul de servicii autorizat care efectueaza reparatia in perioada de garantie.

Nu fac obiectul garantiei : elementele si piesele supuse uzurii ca urmare a utilizarii intensive precum si elementele consumabile.

Garanţia nu acoperă răniri personale, deteriorări sau defecţiuni ale produsului sau orice alte pagube datorate folosirii necorespunzătoare, folosirii neglijente, suprasolicitării, uzurii normale , asamblării necorespunzătoare sau întreţinerii necorespunzătoare.

Înainte de utilizarea produsului este obligatorie citirea şi însuşirea tuturor recomandărilor cuprinse în manualul de utilizare.

Serviciul de Garantie, este asigurat GRATUIT la sediul nostru, in zilele lucratoare ale saptamanii si in timpul programului de functionare.

In perioada acoperita de Garantie, transportul produselor expediate catre sediul nostru, trebuie suportat de beneficiar/cumparator. Nu ne asumam sub nici o forma, plata transportului coletelor expediate catre noi. Toate coletelele expediate spre firma noastra, cu imputarea taxei de livrare, vor fi refuzate la primire si returnate de catre curier expeditorului.

Garantia se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data cumpararii produselor. Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile legilor OG21/1992 , Legea 449/2003 si OG 130/2000, republicate si actualizate. Clientul are obligatia de a respecta prevederile din specificatiile producatorului, referitoare la utilizarea produsului achizitionat si prevederile certificatului de garantie ce insoteste produsul. Garantia nu include operatiunile de curatare, mentenanta sau asistenta tehnica. Nu constituie obiectul garantiei subansamblele si materialele consumabile (motoare cu perii,baterii,rulmenti,ambreaje,motoare termice) si subansamblele casabile ce intra in componenta produsului.

Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a: defecte cauzate de manevrarea brutală sau defectele cauzate de utilizarea incorectă a produsului, inclusiv de utilizarea contrară instrucţiunilor producătorului, defectele sau presupusele defecte cauzate de utilizarea cu produse care nu sunt compatibile cu produsul cumpărat, şi nici defectele cauzate de utilizarea produsului în alt scop decât cel pentru care a fost conceput.

Pentru solicitarea remedierii produsului pe baza de garantie, este OBLIGATORIE prezentarea Facturii Fiscale sau a Certificatului de Garantie. Nu ne asumam nici o reponsabilitate in fata beneficiarului, in cazul in care nu poate justifica provenienta produsului, prin neprezentarea acestor acte.

In cazul in care reparartia nu este posibila, produsul va fi inlocuit cu un produs cu performante si caracteristici similare, cel putin egale cu cele ale produsului initial. Produsul nou, ce inlocuieste produsul defect, beneficiaza de o noua garantie comerciala, ce curge din momentul inlocuirii.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de diagnoza/verificare in cuantum de 80 Lei + TVA.Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Vanzator (pentru produsele ce se incadreaza in garantia producatoruluiTrimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Termene de livrare: Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 12 ore si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului autorc.ro. 

In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. 

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. 
Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. 

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@autorc.ro . 

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI AUTORC.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL AUTORC.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI AUTORC.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii: Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

RETUR IN 14 ZILE

Cumpara linistit! 
Ai drept de retur 14 zile de la achizitia on-line.

 

Denuntarea unilaterala a contractului (Renuntarea la cumparare):

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Prezenta clauza opereaza doar in cazul in care repunerea partilor in situatia anterioara este posibila.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit.


In cazul in care in termenul de 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, acesta din urma nu returneaza produsul, denuntarea unilaterala a contractului nu va opera.


Restituirea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului, de catre cumparator, in contul bancar al clientului. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, restituirea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.


Aceasta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014 art. 2 punctul 7.

Conditii generale de retur:

 • Produsele se pot returna doar prin intermediul unui serviciu de curierat, la algere.
 • Costul transportului produselor returnate, revine in totalitate in responsabilitatea clientului, AutoRC Hobby Store SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.
 • Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.
 • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, de exemplu produse care se livreaza in blistere sigilate, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.
 • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada promotionala insotit de alt produs cadou, se returneaza si cadoul aferent produsului de baza, care face obiectul returului.
 • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada insotit de cupon valoric cadou, iar valoarea cuponului a fost transformata in discount si consumata la o alta comanda ulterioara, valoarea cuponului consumat se va retine cumparatorului din valoarea produsului returnat.
 • Returnarea produselor este o facilitate acordata persoanelor fizice.

Exceptie de la renuntare:

 • Produsele achizitionate de persoane juridice;
 • Produse ce au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.;
 • Produsele aduse pe comanda speciala (cu Precomanda).
 • Produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si produsele care prin natura lor, nu pot fi returnate;
 • Produsele consumabile sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
 • Produse de tipul solutii de curatat,  acumulatori, lampi, becuri, baterii, fundaluri hartie, carduri de memorie se pot returna doar daca sunt sigilate.

 

Procedura de returnare:
In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne trimiteti un mesaj catre office@autorc.ro .

De asemenea, puteti opta pentru FORMULARUL DE RETUR care se trimite completat la adresa office@autorc.ro Descarca Formular Retur