Categorii

  • comanda produse de modelism ieftine transport gratuit

Automodele Termice

  Aceste produse nu sunt doar masinute cu telecomanda! Ele functioneaza dupa aceleasi principii ca si automobilele si echipamentele reale. Datorita performantelor pe care le au, aceste produse pot cauza ranirea dvs si a oamenilor aflati in apropiere sau pot distruge bunuri private. Pentru a va bucura cat mai mult de aceste produse va sfatuim ca in timpul constructiei si a primelor operari sa cereti sfatul unor persoane experimentate in acest domeniu va stam la dispozitie la numarul de telefon 0735.700.997 pentru orice problema ati intampina. In acest fel veti deprinde mai repede cele necesare asamblarii si folosirii acestor produse, fara a risca sa le deteriorati.

  Cititi aceste instructiuni inainte de asamblare. Contin informatii si avertizari importante in privinta asamblarii si utilizarii kit-ului. Pastrati toate aceste instructiuni intr-un loc sigur pentru a le citi de ori de cate ori aveti nevoie. Nu incepeti asamblarea unui model inainte de a consulta manualul tehnic ce insoteste modelul.

1.Produsele distribuite de AutoRC.ro se adreseaza persoanelor cu varsta de minim 14 ani. In cazul minorilor este necesar sa se afle sub supravegherea unui adult in momentul folosirii acestor produse.

2.Innainte de a incepe constructia unui model cercetati cu atentie planurile si schemele de asamblare precum si toate partile componente. Tineti minte: nu va grabiti in montarea modelului, urmati planul si schemele de asamblare pentru a obtine un model robust si cat mai centrat.

3.Calitatea si fiabilitatea modelului rezultat in urma asamblarii kit-ului depinde de modul in care acesta a fost asamblat, de aceea va sfatuim sa urmati intocmai pasii si pozele din manualul de asamblare

4.Pe toata durata montajului trebuie sa respectati planurile. Nu deteriorati partile componente si nu modificati piesele, poate rezulta un model nesigur si instabil. Respectati pasii de executie.

5.Instalati corect sistemul RC (acolo unde este cazul) astfel incat acesta sa functioneze corect

6. Verificati ca modelul functioneaza corect inainte si dupa fiecare folosire de cele mai multe ori este nevoie de o verificare a suruburilor inainte si dupa utilizare, modelul suporta vibratii si turatii mari care pot duce le desfacerea suruburilor.

7.AVERTIZARE. In cazul nerespectarii acestor indicatii poate rezulta distrugerea proprietatii private, raniri serioase sau chiar moartea.

Nu conduceti automodelul in locuri aglomerate, fiti atenti la copii mici din jur. Aceste automodele pot dezvolta viteze considerabile (40 - 100 km/h) ce pot cauza rani grave in caz de impact. In timpul montarii automodelului fiti atenti la componentele mici, pentru a nu fi inghitite de copii. Motoarele termice se incalzesc considerabil in timpul functionarii. Nu atingeti motorul si evacuarea imediat dupa terminarea turei acesta poate ajunge si la 150 grade Celsius in o utilizare normala.

Utilizare.

Bucuria unui model nou de multe ori ne face sa sarim pasi importanti in utilizarea lui, acest lucru duce la o utilizare neadecvata si poate cauza raniri si distrugerea automodelului.

Atunci cand primi modelul cel mai important lucru este sa citim manualul acesta ne ofera informatii pretioase in utilizarea modelului. Consutlatati documentatia de pornire a moatoarelor nitro precum si sfaturile legate de rodajul motorului. Va recomandam urmatoarele instructiuni video pentru rodajul si reglarea si utilizarea motoarelor termice.