Nitro / Benzina

  • comanda produse de modelism ieftine transport gratuit

Producători

Nitro / Benzina

Automodele cu propulsie pe motor termic si combustibil cu Nitrometan.

De ce un automodel Termic?

Automodelele propulsate de motor cu nitrometanol (nitro,metanol) cu radiocomanda (telecomanda). Puterea se dozeaza proprtional cu ajutorul servomecanismului de acceleratie / frana, astfel modelul poate fi controlat perfect atat la viteze mici cat si ...

Automodele cu propulsie pe motor termic si combustibil cu Nitrometan.

De ce un automodel Termic?

Automodelele propulsate de motor cu nitrometanol (nitro,metanol) cu radiocomanda (telecomanda). Puterea se dozeaza proprtional cu ajutorul servomecanismului de acceleratie / frana, astfel modelul poate fi controlat perfect atat la viteze mici cat si la viteze mari.Un model termic este uneori mai dificil datorita elementelor mecanice folosite, este recomandat pentru cei care au experienta in hobby.

Motorul termic.

In primul rand atunci cand va ganditi sa achizitionati un model termic trebuie sa ii faceti rodaj, este un proces care se desfasoara pe parcurul a 5 rezervoare de combustibil, consumate intr-un anume regim de turatie si acceleratie. Capacitatea motorului dicteaza consumul acestuia in general un model termic are rezervorul raportat la dimensiunea motorului astfel sa ofere utilizatorului intre 10 si 20 minute de rulaj pana la reumplerea rezervorului, operatiunea de reumplere se poate face si cu motorul pornit deci nu trebuie sa efectuati din nou procedura de pornire.

Mai mult

Nitro / Benzina Sunt 12 produse in categorie

Arata 1 - 12 din 12 produse