Home

Oferte speciale

Produse noi

Cupon Cadou 100-1000 lei View larger

Cupon Cadou Valoric 100-2000lei

200,00 lei

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2000 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2000 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 20,00 lei.


  Vrei sa oferi unui pasionat cadoul perfect dar nu sti ce isi doreste. Cu ajutorul cuponului cadou poti sa faci fericita persoana draga cu orice pordus de pe www.autorc.ro . Automodele, navomodele, elicoptere, drone, servomecanisme, radiocomenzi, incarcatoare, acumulatori.

  Cuponul este valabil atat pentru magazinul fizic cat si pentru comenzile online.

  Veti primi pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat pe site-ul AutoRc.ro confirmarea comenzii cuponului. Imediat ce plata a fost finalizata si confirmata, cuponul va fi validat si astfel va putea fi folosit la o comanda ulterioara de catre persoana care detine codul unic al cuponului.
  In cazul in care veti achizitiona cuponul direct din magazinul fizic de pe strada Jean Louis Calderon nr 58, veti primi versiunea tiparita a acestuia, cu un cod valid.

   Cum folosim Cuponul Cadou AutoRC:

  1. La comenzile on-line:
  Introduceti in cosul de cumparaturi, in campul dedicat cuponului, codul unic generat si trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail in momentul cumpararii cuponului.
  Valoarea cuponului va fi dedusa din totalul comenzii dvs.
  2. In Magazinul AutoRC
  In e-mailul pe care l-ati primit pe adresa dumneavoastra in momentul achizitionarii cuponului veti gasi un link catre versiunea printabila a cuponului. Trebuie doar sa-l tipariti si sa il prezentati vanzatorilor din magazin.
  * Daca nu aveti posibilitatea sa il printati, notati-va codul unic inscris pe cupon si comunicati-l Vanzatorilor AutoRC atunci cand ne veti vizita.

  • Conditii de utilizare 

  - Cuponului poate fi valorificat doar la AutoRC
  - Cuponul Cadou AutoRC este valid timp de 6 luni din momentul activarii.
  - Cuponul nu este nominal si poate fi transmis mai departe de catre detinator, pe cale electronica sau tiparita.
  - Valoarea cuponului nu este fractionabila; acesta poate fi folosit o singura data, pentru o singura comanda.
  - Valoarea acestuia nu poate fi preschimbata in bani si nu se poate acorda rest in cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cuponului.

11 alte produse din aceeași categorie: