Filtru Produse

Electrice

Oferte speciale

Produse noi

Electrice

    Automodele cu propulsie electrica si alimentare pe acumulatori.
    De ce un automodel electric?
Automodelele electrice cu radiocomanda (telecomanda), sunt alimentate de un acumulator si propulsate de un motor electric. Puterea se dozeaza proprtional cu ajutorul unui regulator (variator) de turatie, astfel modelul poate fi controlat perfect at...

    Automodele cu propulsie electrica si alimentare pe acumulatori.
    De ce un automodel electric?
Automodelele electrice cu radiocomanda (telecomanda), sunt alimentate de un acumulator si propulsate de un motor electric. Puterea se dozeaza proprtional cu ajutorul unui regulator (variator) de turatie, astfel modelul poate fi controlat perfect atat la viteze mici cat si la viteze mari.Un model electric este mult mai usor de intretinut si utilizat, este recomandat pentru cei care fac un prim pas in acest hobby.
Atunci cand dorim sa alegem un automodel electric trebuie sa luam in calcul urmatoarele aspecte.

    Rezistenta la APA. Waterproof/Non-Waterproof

Modelele Rezistenete la Apa (Watereproof) permit utilizarea si in medii cu umiditate ridicata si in ocazionalele locuri cu apa unde nivelul apei nu depaseste jumatatea rotii.
Modelele nerezistenete la Apa (Non-Waterproof) nu permit utilizarea in medii ude. Cu toate acestea exista solutii de modoficare a unui model pentru ai permite utilizarea in medii umede.

    Motorul Electric Brushead (cu perii) sau Brushless (fara perii).Motoarele cu Perii sunt cele mai intalnite la pachetele RTR (gata de joaca), ele ofera modelelor posibiltatea de a a atinge viteze intre 35-45km/h. La consumarea perilor motor se poate schimba usor si ieftin cu un motor standard(40-50lei) sau cu un motor periat mai puternic si mai performant care permite schimbarea perilor dupa ce s-au uzat. Motoarele cu perii schimbabile pot propulsa modelul si la viteze de 60km/h, fara sa fie necesara inlocuirea variatorului.Motoarele fara Perii sunt cele mai performante si si eficiente in lumea automodelismului. Acestea nu au componenete cu uzura si pot atinge si viteze de la 60km/ pana la 120km/h.

    Acumulatorii si timpul de utilizare, mai exact ne interseaza care este capacitatea acumulatorului (mAh=mili amperi ora). Cu cat este mai capacitatea mai mare cu atat putem sa rulam mai mult automodelul. Acumulatorii sunt proiectati pentru a fi schimbati usor, ei pot fi inlocuiti usor pe model astfel la consumarea unui acumulator modelul se opreste, se scoate de pe model acumulatorul vechi si se inlocuieste cu un acumulator incarcat iar distractia poate continua.

    Incarcatorul-Este folosit pentru incarcarea acumulatorilor, in functie de puterea acestuia putem incarca acumulatorii de la 8h la 1h. Oentru a imbunatatii timpi de incarcare a acumulatorilor se recomanda folosirea unui incarcator programabil cu curent de incarcare mare. Pentru a incarcara un acumulator de 5000mAh in o ora, este necesar un incarcator care sa poata incarca cu 5A. 

Mai mult

Electrice Sunt 32 produse in categorie

pe pagina
Arata 1 - 24 din 32 produse